Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων για την απώλεια του Γιάννη Γλυνού

«Η Άνδρος και οι Κυκλάδες θρηνούν μια μεγάλη απώλεια. Ο Γιάννης Γλυνός, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού, υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τα κοινά για 30 χρόνια με αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου του και των συμπολιτών του.

Διορατικός, προοδευτικός και πρωτοπόρος, ευγενής και προσηνής, πρόλαβε να δει το αυτοδιοικητικό του όραμα να μετουσιώνει τη δημοκρατική και με “ανοιχτούς” ορίζοντες πολιτική του σκέψη.

Η Άνδρος και οι Κυκλάδες τον αποχαιρετούν με σεβασμό και καθολική αποδοχή του έργου και της προσφοράς του».

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων για τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

«Η επέτειος της κορυφαίας στιγμής της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας προσδίδει σημαντικά μηνύματα σε όλους μας. Μας υπενθυμίζει ότι οι Έλληνες, ενωμένοι, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, όσο ανυπέρβλητο κι αν μοιάζει.

Η υπευθυνότητα, η συλλογικότητα και η ομοψυχία των γενναίων προγόνων μας ας είναι η “πυξίδα” προς ένα καλύτερο μέλλον και για τις νεώτερες γενιές των Ελλήνων.

Οι Κυκλαδίτες, υπερήφανοι για το χθες και αισιόδοξοι για το αύριο, γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου. Ας υψώσουμε ψηλά την Ελληνική σημαία, αποδίδοντας φόρο τιμής σ’ αυτούς που αγωνίστηκαν για την πατρίδα».