Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, στο γραφείο του, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος συνοδευόταν από τον Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ιάκωβο Γκύζη, τον Λιμενάρχη Σύρου, Πλωτάρχη Λ.Σ. Ιωάννη Βαμβακούση και τον Διοικητή της Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Σύρου, Πλοίαρχο Παναγιώτη Καραμήτσα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση  εν όψει της θερινής περιόδου, δεδομένου ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και για τον ασφαλή τρόπο άφιξης και αναχώρησης από τα νησιά μας εκατομμυρίων επισκεπτών.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης:

«Στο πρόσωπο του Αρχηγού, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στο Νότιο Αιγαίο, τα οποία με ευσυνειδησία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων και των παραλιών των νησιών μας, επιτηρώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ναυσιπλοΐα στο Νότιο Αιγαίο».